Rulare mai buna a jocului CS 1.6 pe Windows 7

In jos

 Rulare mai buna a jocului CS 1.6 pe Windows 7 Empty Rulare mai buna a jocului CS 1.6 pe Windows 7

Mesaj Scris de Kendo la data de Joi Mai 02, 2013 2:12 am

Daca instalati Counter Strike 1.6 pe Windows 7 veţi vedea că pe serverele on-line ve-ţi avea LAG, chiar şi 1000, jocul va va merge sacadat, problema care poate fi cauzata de placa video.


Din fericire există o rezolvare pentru jucătorii care au STEAM (Nu stiu daca functioneaza la Non-Steam). Aceste probleme sunt cauzate de serviciul de protecţie DEP (Data Execution Prevention). Nu este nevoie să dezactivăm serviciul, ci doar să adăugam jocul Counter Strike în lista de excepţii a serviciului DEP.
Paşii pentru efectuarea acestui lucru sunt următorii:

1. Apăsaţi butonul Start sau apăsaţi tasta Win.

2. Click-dreapta pe Computer, apoi selectaţi Properties.

3. Apăsaţi pe Advanced system settings.

4. Apasati pe Settings de la Performance, apoi apăsaţi pe tab-ul Data Execution Prevention.

5. Bifaţi căsuţa Turn on DEP for all the programs and services except those I select.

6. Acum apăsaţi Add si adăugaţi Counter Strike 1.6 în lista cu excepţii.

-Nu ştiu dacă pentru celelate de versiuni de Counter Strike, precum Counter Strike: Condition Zero sau Source funcţionează trucul, deci este un tutorial strict pentru Counter Strike 1.6.

O alta posibilitate ar fi sa incercaţi să rulaţi jocul sub compatibilitate XP. Poate că va merge astfel. Click-dreapta pe executabil, alegeţi Properties. Vi s-a deschis o nouă fereastră, apăsaţi pe tabul Compatibility. Sub „Run this program in compatibility mode for:” puteţi alege dintr-o mulţime de sisteme de operare Windows. Alegeţi Windows XP (Service Pack 2) după care Apply şi OK. Dacă nu vă merge aşa încercaţi şi Windows Vista. Poate merge astfel.

Mai stiu o metoda, care mi se pare cea mai convenabila. Se pare că LAG-ul uriaş este datorită serviciului „Multimedia Class Scheduller”. Tot ce trebuie să faceţi este să dezactivaţi serviciul. Pentru a dezactiva serviciul accesaţi Registry Editor (Start – Run – regedit). Intraţi în HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Audiosrv\ Acolo veţi găsi DependOnService, dublu clic pe el şi eliminaţi MMCSS din listă.

Daca nu merge niciuna din metodele de mai sus este posibil sa aveti placa video prea slaba pentru acest joc (foarte greu de crezut pentru ca este un joc destul de vechi) , sau sa nu aveti driverul placii video instalat de pe site-ul producatorilor. Va sugerez sa verificati autenticitatea driverului placii video in caz ca nu merge nici o metoda explicata mai sus. (Desigur, probleme ar putea face si lipsa RAM-ilor sau procesorul slab care nu suporta jocul)
Kendo
Kendo
Administrator
Administrator

Advertismente* : 0
Mesaje : 210
Puncte : 1003099
Reputatie : 3
Data de inscriere : 01/05/2013
Varsta : 20
Localizare : Roman jud Neamt

http://wwww.macedonianforum.net

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum